Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Z.A.C-Tajna broń

Pewexoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dodano nowego Champa do gry, którym jest ZAC (tajna broń)

Narazie kosztuje ponad 7k ale niedługo stanieje. (chyba do 6,3)

Pytanie: Czy wg. was ZAC jest wart tyle ip?

Opublikowano

Co to za pytanie w ogóle...

Każda nowa postać kosztuje 6,3k ip, z czasem stare postaci tanieją

I tak, Zac jest warty swej ceny

Opublikowano

Nie jest wart tej ceny jak na moje, ma strasznie mały dmg, zbieranie glutów z hp bezsensu, słabe early, jedynie co dobre to ten skok, który dostanie nerfa oraz pasyw.

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest wart swojej ceny.Grałem nim kilka razy na PBE i tylko ulti ma dobre.Chociaż mogę się mylić.Jak vi wychodziła miałem kupować ,ale stwierdziłem ,że jest słaba a teraz...mój main w jungli

Opublikowano

No co wy macie do zaca ? Może słąby w early ale - Mocny pasyw np : Gdy zabijesz kogoś pod turretem pasyw sie zejdzie zac odrodzi | Fajny doskok |

Opublikowano

Rozwalił mnie komentarz: "Nie jest wart ponieważ tak twierdze".

Jak już mówisz, że nie jest wart to przynajmniej podaj powód, to że ty tak twierdzisz nie jest żadnym uzasadnieniem, że jest słaby.

Kupiłem go i mi się podoba choćby z tego powodu, że moim fetyszem są postacie bez many, lubię również AP tanków i junglerów ;]

Piszecie, że nie ma DMG - fakt dmg w 1 target ma słaby, ale za to:

- OP ganki

- Wszystkie skille AoE, więc i tak bardzo dużo zrobimy w TF

- Są postacie typu dmg jak i usefull, np taki skarner czy maokaii też nie robią OP dmg ale są bardzo przydatni dla teamu

Kiedyś pamiętam jak alistar był insta banem, bo ludzie często nim grali w jungli i co może powiecie że alistar ma DMG ?

To samo jest z zac'iem, moim zdaniem jego atutem są ganki a w teamfightach moim zdaniem dużo robi.

Opublikowano

Jest wart swojej ceny, pojebane ulti i będziesz skakał po teamfighcie i podrzucał wszystkich, jeszcze dodaj do tego wukonga i jakąś oriannę na midzie ;-)

Opublikowano

Zapomniałem napisać, jego skok na 5lvl jest taki duży, że możemy skakać przez bardzo dalekie ściany robiąc bardzo ciekawe rzeczy.

Testowałem, kilka fajnych skoków np. dragon - red, baron - red, fajnie też się gankuje z wiedźm na mida.

Nie wiem jak wy, ale ja maxuje "e"

Opublikowano

Zapomniałem napisać, jego skok na 5lvl jest taki duży, że możemy skakać przez bardzo dalekie ściany robiąc bardzo ciekawe rzeczy.

Testowałem, kilka fajnych skoków np. dragon - red, baron - red, fajnie też się gankuje z wiedźm na mida.

Nie wiem jak wy, ale ja maxuje "e"

tak ale jak robisz to na widoku to jak z ultem fiddla ,robisz ulta wszyscy zdaza ucieknac. Skok tylko do gankow

Ogolnie jest wart 6300 ( nie 7800 juz nie )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...